Denk mee met de Zomerspelen on tour

4 mei 2017

Ben jij geïnteresseerd om mee te brainstormen en/of te helpen en wil jij graag meer weten over de Zomerspelen on tour? Je bent van harte welkom op 15 mei a.s. in Wijkcentrum de Nude. Inloop vanaf 19.00 en start om 19.15. Graag tot dan, de koffie staat voor je klaar!

We willen het aanbod verbreden en van de zomerspelen een prachtig buurtfeest maken, waar ruimte is voor sport- en spelplezier en ontmoeting onder het genot van lekkere hapjes, drankjes en muziek. ​Een dag waarop iedereen samen van al het gezelligs kan genieten, waar de sociale cohesie binnen een wijk wordt vergroot en waar er nieuwe vriendschappen, initiatieven kunnen ontstaan en vrijwilligers gevonden.

Sportservice Wageningen en Solidez organiseren deze zomer wederom de Zomerspelen on tour. Komende editie is van maandag 14 t/m vrijdag 18 augustus, elke dag op een andere locatie. Met de wisseling van locatie willen we de zomerspelen toegankelijker maken voor mensen uit de diverse buurten. Ook willen we daarmee stimuleren dat mensen andermans buurt komen “proeven”. Als organisatie dragen we zorg voor sport- en spelactiviteiten voor jong en oud.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *