Hoogbegaafd, wat nu?

2 mei 2017

Hebt u als ouder wel eens het gevoel dat er bij uw kind ‘niet uitkomt wat erin zit’? Gaat uw kind met tegenzin naar school terwijl u zou verwachten dat het vrij gemakkelijk zou moeten kunnen leren? Is er weinig aansluiting bij andere kinderen of de leerkracht? Misschien is het vermoeden van hoogbegaafdheid al wel eens uitgesproken?
Het Startpunt Wageningen organiseert een informatieavond over hoogbegaafde kinderen op donderdagavond 18 mei van 19.45 tot 21.30 uur, in de Bblthk. Stationsstraat 2. De koffie staat klaar vanaf 19.30 uur. De avond is gratis. Aanmelden kan via startpunt@wageningen.nl. U kunt via de e-mail ook uw vraag doorgeven die u graag beantwoord wilt hebben tijdens de bijeenkomst.
Deskundigen Sacha Brandse en Jessica van Mulligen van Jongleren.biz gaan onder andere in op de volgende vragen: Wat is een intelligentietest en wanneer kies je ervoor om een test af te nemen? Welke onderwijsbehoeften hebben hoogbegaafde kinderen en hoe ga ik hierover in gesprek met school? Welke lokale initiatieven zijn er? Het tweede deel van de avond staat in het teken van het uitwisselen van ervaringen in kleinere groepen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *