Informatieavond IWW 29 augustus

11 augustus 2017

Dreigt het bij u vast te lopen in zorg en huishouden? Gelukkig is er ook hulp en ondersteuning van de gemeente.  De mogelijkheden die de gemeente dan kan bieden, komen op 29 augustus, in het bijzonder voor personen met een migratie-achtergrond, uitgebreid aan bod. Vandaag nog geen zorg nodig? Maar morgen kan dat het geval zijn. Informeer u daarom vandaag!
Nog onbekend met wat het Startpunt en Sociaal Raadslieden van Solidez bieden? Dan is dit de kans hiervan op de hoogte te raken. De sociaal raadslieden geven gratis hulp en advies aan Wageningse inwoners over belastingen, toeslagen, incasso’s, wonen etc. Het Startpunt is een informatiepunt waar u terecht kunt met alle vragen over wonen, werk, welzijn, zorg en opvoeden.

De Interculturele Werkgroep Wageningen organiseert op 29 augustus een informatiebijeenkomst met maaltijd. De avond duurt van 17.30 tot 20.00 uur. Locatie: Startpunt Wageningen, Rooseveltweg 408-A.

 

Heeft u interesse? Meldt u dan aan door vóór vrijdag 25 augustus een e-mail te sturen naar m.celik@solidez.nl. Heeft u dieetwensen, geef dit aan in  de email. De toegang is kosteloos maar aanmelding is wel noodzakelijk!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.