Oogstfeest ‘Dag van de Wageningse Eng’

6 september 2017

Op zaterdag 7 oktober wordt van 10.00 tot 17.00 uur voor de achtste keer de Dag van de Wageningse Eng georganiseerd. Deze dag staat traditiegetrouw in het teken van de oogst en vindt plaats in en rond de versierde tent aan de Dolderstraat.
Ondernemers van de Eng presenteren zich op “De Brink”. Zij verkopen hier hun producten en er zijn informatiekramen over de cultuur en natuur van de Wageningse Eng. Ook is er een unieke videopresentatie “Beleving van de Wageningse Eng in beeld”. Daarnaast zijn er de nodige dieren aanwezig. Er is een Moestuinmarkt voor producten van volkstuinders en bewoners. Een deel van de opbrengst van deze dag wordt, net als voorgaande jaren, gedoneerd aan Kinderfonds MAMAS. Op het Kinderplein kunnen kinderen knutselen, pony- of huifkar rijden en er is een poppenkast. Verder kun je spijkerbroekhangen en boerengolf spelen.
Vanaf 14.00 uur klinkt er sfeervolle livemuziek en om 15.30 uur is er een ludieke hardloopestafette van 3 x 2,3 km over de Eng (inschrijven vanaf 15.00 uur).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.