Met een warm buurtgevoel de feestdagen in

22 december 2017

De opkomst niet minder dan overweldigend en wat was het gezellig: de kerstborrel op het Hooilandplein in Noordwest, van OBS De Nijenoord, in samenwerking met de Bewonersvereniging en Buurtpunt Noordwest is met recht een groot succes te noemen.

Niet alleen wisten de ouders van de Nijenoord-scholieren ons te vinden tijdens en na het schoolkerstdiner, ook veel toevallige voorbijgangers en buurtgenoten waren bij het knusse samenzijn op het Hooilandplein. Een opvallende groep vormden de mensen die afgelopen woensdag een kerststukje hadden ontvangen uit de actie van Buurtpunt Noordwest. In samenwerking met Bloembinderij ‘t Binnenveld en de buurtgenoten van groep 9 hebben leerlingen van Pantarijn kerststukjes gemaakt en rondgebracht bij maar liefst 49 mensen in Noordwest die door hun buren waren aangemeld voor de actie.

Velen van hen gaven gehoor aan de uitnodiging om donderdag bij de prachtige kerstboom op het Hooilandplein een glaasje glühwein of warme chocomel mee te drinken. Heerlijk warm bij de vuurkorf, onder het genot van een sneetje kerststol werd ook het gemoed verwarmd door de prachtige klanken van het koor The Jolly Singers en de vrolijke aanwezigheid van de kerstman zelf.

Voor de scholieren die na hun kerstdiner nog even langs kwamen was er een lampion om de langste nacht van het jaar te verlichten onderweg naar huis. En zo ging ieder vervuld van kerstgedachten en een warm buurtgevoel zijns weegs, op weg naar een warme kerst en een mooi nieuw jaar.

Wij wensen u fijne feestdagen en zien u graag weer op één van onze buurtevenementen in 2018.

Bewonersvereniging Noordwest

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.